בעלת הבית השתגעה
- סיון גונן
- 27 ביוני
- זמן קריאה 6 דקות

אז לא באמת השתגעתי או שאולי קצת כן - מי לא השתגע... יש לנו אין ספור סיבות כדי לאבד את זה.
אז מקווה שאתם חוזרים לשגרה איכשהו. בטח גם אתם קיבלתם בוואטסאפ עשרות פעמים את ההודעה שאי אפשר באמת "לחזור לשגרה" ולוקח זמן ובלה בלה בלה... ועם כל הכבוד, אין לנו כל כך פריבילגיה לתת לאסימון שלנו לרדת בקצב מותאם. הכל חוזר ל-100% גם אם אנחנו, הגוף שלנו והראש שלנו לא מוכנים לאינטנסיביות. ואולי זה גם מה שיפה בעם שלנו, שהוא נע קדימה להרפתקה/למאבק הבא.
אז מודה שנעלמתי קצת מהבלוג ומהפרסומים. יש לי פחות מוטיבציה האמת מ- 7 לאוקטובר ולכן בוחרת להשקיע בדברים שממלאים באנרגיה. הרצאות בנושא הסדר והארגון תמיד ממלאות אותי באנרגיה, אז את זה המשכתי ואני ממשיכה לעשות. ולא תאמינו, גם חזרתי ללמד פילאטיס. לפני שנכנסתי לסדר והארגון [ לפני 7 שנים] לימדתי מגיל 20 עד גיל 40 פילאטיס. היה לי סטודיו בסידני שבאוסטרליה ואחר כך, במרכז הכרמל ולבסוף במושב רמות בגולן. לפני כמה חודשים, פתחתי שוב את הסטודיו ברמות שבו אני מלמדת קבוצות של עד 8 נשים. אני אוהבת ללמד ולמלא באנרגיה את מי
שבא לשיעורים שלי גם בסדר וגם בפילאטיס :).
ובנוגע לחנות קימונו, החלטתי לחסל את המלאי שלי ולכן עשיתי את ההנחה הכי גדולה שהיא 50%
עבור כל המוצרים בחנות. איזו דרך מדהימה עברתי עם כל מוצר, החל מקופסאות קימונו שייצרתי אותן בעצמי והן לגמרי כחול-לבן ועד למוצרים יפניים שייבאתי מחו"ל כדי שיתאימו בול לפדנטיות שאני מחפשת בבית. כרגע לא אחדש את המלאי לכן אם נפשכם חשקה במוצר מסויים, זה הזמן לרכוש אותו.
אז החלטתי שאכתוב כמה מילים דוגריות על המוצר, בלי פינפונים ומשפטי מכירה מעצבנים, ושאסביר לכם תכלס, למה משמש כל מוצר אחסון בחנות.
מוצר ראשון- קופסת קימונו M לאחסון בגדים
קופסת קימונו M - קופסה מעולה שמיועדת לאחסון בגדים בארון. היא יפה, קלה, פרקטית. חשוב שהקופסה תהיה קלה כי ברגע שמוסיפים בתוכה בגדים היא הופכת למאוד כבדה ולכן קופסת קימונו עשויה מחומרים קלים וחזקים.
המידות שלה מושלמות לקיפול היפני בטור - 23 ס"מ רוחב שזה רוחב הקיפול והגובה שלה הוא 8 ס"מ שזה קריטי מבחינת התפעול היומיומי. למה? כי חשוב שהבגד יצא מתוך הקופסה וניתן יהיה לראות אותו. הבעיה בקופסאות גבוהות היא שלא רואים את הבגד וכל פעם צריך להוריד את הקופסה מהמדף כדי לקחת בגד. אבל לא כאן - פה הגובה מושלם ותראו את הבגד מבעד לקופסה. עומק הקופסה הוא 40 ס"מ. עוד דבר שאני אוהבת הוא שהקופסה נקייה ואסתטית, בלי קשקושים מיותרים מה שנותן לארון מראה יפה, אחיד ומינימליסטי. שימו לב: הקופסה עולה עכשיו 15 ש"ח במקום 30 ש"ח. להתרשמות ומידע נוסף על הקופסא, לחצו על הכפתור הבא.
מוצר שני- קופת קימונו S
אז מבחינת הנתונים, אין כל כך הבדל מקופסת המדיום למעט העומק שלה שהוא 30 ס"מ. זאת אומרת שאם למישהו יש ארון עם 30 עומק - זה מושלם. לכן, הקופסה הזו מתאימה למגירות אחסון לבגדים שזה העומק שלהן פחות או יותר. זה מושלם גם לשידות החתלה ובדרך כלל נכנסות 6 קופסאות במגירה של שידת החתלה ויש חלוקה נהדרת בבגדים של התינוקות. עוד דבר, אם למישהו יש מדפים בעומק של 60 ס"מ, אפשר לאחסן שתי קופסאות אחת אחרי השנייה.
אגב, אני משתמשת בקופסה הזו לאחסון של מלא דברים. כל מקום שיש לי מגירה, למשל בשידה מתחת לטלוויזיה - אני מאחסנת פריטים בקופסה הזו. אפילו משחקי ילדים: בובות קטנות, לגו וכו' - אני משתמשת בקופסה הזו. ועכשיו המחיר שלה 12 ש"ח בלבד במקום 27 ש"ח.
להתרשמות ומידע נוסף על הקופסא, לחצו על הכפתור הבא.
מוצר שלישי- סט קופסאות [ למטבח/ לכלי כתיבה/ לקוסמטיקה]
אז הסט קופסאות הזה מופיע 3 פעמים בחנות וזו על מנת להראות לכם שניתן להשתמש בסט הזה בקטגוריות שונות בבית: במגירה במטבח, בשולחן העבודה, בחדר הילדים, באביזרי קוסמטיקה ובכל מקום שיש פיצ'פקעס. אגב, אני מאחסנת גם את הקרמים ואפילו את התכשיטים שלי בקופסאות האלו.
מה שמייחד את הסט זה שהוא מגיע כ-3 קופסאות בשלושה גדלים. הקופסאות חזקות ועמידות, מתנקות בקלות, לא נשרטות ויחזיקו לכם מעמד לשנים. יש להן צבע לבן נקי ויפה והסט משתלב בכל מקום. ניתן אפילו לאחסן את הקופסה הבינונית והקטנה על גבי הגדולה ולחסוך במקום. ועכשיו המחיר של הסט הוא 25 ש"ח בלבד במקום 50 ש"ח. להתרשמות ומידע נוסף על הסט, לחצו על הכפתורים הבאים.
מוצר רביעי- קופסא מחולקת לאחסון פיצ'יפקעס, תרופות....
האמת שזה באמת אחד המוצרים האהובים עליי במיוחד. מעבר לזה שאני חובבת תרופות, אני אוהבת שמגירת התרופות שלי מסודרת וניתן לראות ולשלוף בקלות והכול בזכות הקופסה. מה שטוב בקופסה הזו, מעבר למחיצות, ולזה שהיא חזקה וקלה לניקוי, יש לה גם מכסה ואפשר לאחסן עליה עוד קופסה כזו בקלות. זה טוב למחסן כשרוצים לאחסן סוגים שונים של ברגים, מסמרים וכו'... זה טוב לכבלים, מטענים, נורות, בטריות וכו'. זה טוב אפילו לאביזרים קטנים של ילדים: לגו, פליימוביל, גומיות, סיכות, תכשיטים. זה טוב לאיפור. בקיצור, כל קטגוריה בבית שיש לה הרבה אביזרים קטנים ואתם צריכים הפרדה בין האביזרים, הקופסה הזו תהיה מושלמת עבורכם. עכשיו המחיר של הקופסה הוא 20 ש"ח בלבד במקום 40 ש"ח. להתרשמות ומידע נוסף על הקופסה, לחצו על הכפתורים הבאים.
מוצר חמישי- מדף צף
מכירים את זה שאתם צריכים מדף לא גדול ולא קטן שיסגור לכם פינה באזור מסוים על הקיר?
מדף שתוכלו לתלות שמפו ומרכך באמבטיה, מדף שתוכלו לשים שלט של מזגן, טלוויזיה ונייד ליד המיטה. מדף שתוכלו לשים את הסבון כלים ואת הסקוטש, מדף לאחסן שלטים לאקס בוקס...
אממה... הרבה פעמים ההתקנה של המדף נידחת בגלל שאין לנו מי שיקדח בקיר, אין את הדיבל הנכון, אין את הבורג המתאים ואז אנחנו נשארים רק עם הרצון למדף וזהו. מה שטוב במדף הזה הוא שניתן להדביק אותו על הקיר בקלות בעזרת מדבקת סיליקון רחבה תוך דקה אחת בלבד. הוא נושא משקל של עד שלושה קילו ואפשר להדביק אותו על כל סוגי המשטחים. עכשיו המחיר של המדף הוא 20 ש"ח בלבד במקום 40 ש"ח. להתרשמות ומידע נוסף על המדף, לחצו על הכפתור הבא.
מוצר שישי- מעמד טרפז
באחסון יש טיפ אחד שאני מכורה לו והמצאתי לו שם: אחסון העמידה. למה הכוונה? הכוונה היא שמה שאפשר לאחסן בעמידה יתפוס פחות מקום ויהיה הרבה יותר נגיש בהשוואה לאחסון השכיבה. כשמאחסנים בעמידה, ניתן פשוט לשלוף את מה שצריך ובמהירות. תחשבו למשל על ספר שמאוחסן על המדף בעמידה וניתן לשלוף אותו בקלות מאשר ערימת ספרים שמאוחסנים אחד על השני. בנוסף, כל פריט כאשר הוא מאוחסן בשכיבה, למשל שוב ספר, יתפוס הרבה יותר נפח מאשר כשהוא מאוחסן בעמידה. מעמד הטרפז מאפשר לנו לאחסן המון דברים בעמידה: אביזרים במזווה במטבח, טלפונים ניידים ושלטים, כלי כתיבה, פיצ'פקעס שיש לנו על שולחן האוכל, על השידה בחדר שינה, ליד המיטה ועוד ועוד. עכשיו המחיר של המעמד הוא 15 ש"ח בלבד במקום 30 ש"ח וזה ממש מציאה! להתרשמות ומידע נוסף על המעמד, לחצו על הכפתור הבא.
מוצר שביעי- ארגניות הבד של קימונו- לחזיות, לגרביים, לתחתונים, למצעים, למגבות, בגדים.
אז מדובר פה במשפחה של ארבעה מוצרים יפניים איכותיים במיוחד. כבר ראיתי בכל מיני אתרים סיניים זולים שמוכרים מוצרים דומים אבל אין מה להשוות בין מה שתקבלו מהאתרים האלו לבין המוצר שאני מוכרת. קודם כל, לארגוניות שלי של מסגרת קשיחה, מה שאומר שאם האירגונית ריקה מפריטים, היא לא מאבדת צורה. דבר נוסף, יש לה רוכסן בגב המוצר ואם אתם פותחים את הרוכסן, הארגונית מתקפלת בקלות. הבד שלה נעים והצבע מושלם [ לא לבן מידי ולא מקושקש].
ארגונית לגרביים ותחתונים- פרקטית ממש! ניתן לאחסן לפחות 3 זוגות תחתונים/ גרביים בריבוע אחד.
ארגונית לחזיות- גם מאוד נוחה. אגב אין בעיה לאחסן בה הלבשה תחתונה אחרת גם מחזיות.
ארגונית בד צרה- נהדרת לאחסון מטפחות, גופיות ספגטי, טייצים, בגדי תינוקות, חגורות, גרביונים, גרביים, תחתונים, בגדי ים, עניבות וכו'.
ארגונית למצעים ומגבות- ארגונית גבוהה המאפשת לאחסן קלות סטים של מצעים. בחלק הקידמי יש מין חלון רשת שמאפשר לראות את תכולת הקופסא- מאוד נוח. בד"רכ הארגוניות האלו עולות לא מעט כיוון שהן מאוד איכותיות, אבל עכשיו כולן ב- 50% הנחה [ 30 ש"ח לארגונית פלוס מינוס] מה שהופך אותן למאוד אטרקטיביות. להתרשמות ומידע על הארגוניות , לחצו על הכפתור הבא.
מוצר שמיני- מדבקות קימונו
אז גם בקטגוריה הזו יש לנו מס' מוצרים: מדבקות תבלינים, מדבקות לאחסון בגדים, מדבקות השראה.
מדבקות תבלינים- מדבקות ויניל איכותיות שלא יורדות במדיח, צבע טרנדי. מעבר לכך שהגליון מכיל את רוב התבלינים ,יש גם כמה מדבקות ריקות שתוכלו למלא באופן ידני.
מדבקות לאחסן בגדים- מיועדות להדבקה על קופסאות קימונו כדי שתדעו מה איחסנתם בכל קופסא.
מדבקות השראה- משפטי מפתח בתורת האיחסון והסידור היפני.
כל גיליון מדבקות עולה עכשיו 10 ש"ח ואם תקנו את 3 הגליונות ביחד, זה יעלה לכם 25 ש"ח. לפרטים נוספים, לחצו על הקישור הבא.
אז מקווה שעשיתי לכם סדר במוצרים. מזכירה שהמלאי מאוד מוגבל כך שאם אזל המלאי למוצר מסויים, סימן שפיספסתם. אז מציעה לא לפספס ולנצל את ההנחה עכשיו כשהמחירים בריצפה. מאחלת לכולכם סופש רגוע ושקט ואמן שכבר יהיו לנו בשורות טובות וכולם יחזרו הביתה בשלום.
למעבר לפודקאסט שלי- למה לא מוצאים שום דבר בבית הזה- לחצו כאן
מוזמנים לעקוב אחריי בערוצים השונים
ברגע שתעקבו, תוכלו להתעדכן בכל מה שחדש ומעניין בעולם שלי. תוכלו למצוא תוכן מגוון ומעניין, הכולל כתבות, וידאו, תמונות ועוד בערוצים השונים שלי

Comments